Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek.
A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
▽ Hozzászólások száma : 6 ▽ Csatlakozott : 2013. Aug. 01. ▽ Kor : 28 ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : iskolás, barát ▽ Humor : határozatlan
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Vízesés Hétf. Aug. 12, 2013 7:38 am
Dylan & Gwen
Most, hogy eljöttem ébredtem rá arra, hogy igazából nem is akartam tagja lenni ennek a pocsék partinak, ami még akkor lett volna rosszabb, ha meglátott volna Julian. Biztos vagyok abban, hogy akkor rám akaszkodna, és nem engedne el míg ki nem nyögök neki egy kukkot is. De azt lesheti, tudom, hogy szeretné hallani a hangom, de akkor sem merem kinyitni a számat a közelében. Nem mintha más emberek közelében sikerülne rendesen kifejeznem magam, de ők akkor is mások. Julian tetszik nekem, nem is tudom mi okból kifolyólag, s míg én idebent ábrándozom róla addig ő próbálkozik nálam, s bár nehéz úgy tenni, mintha nem érdekelne hazudok. Érdekel nagyon is, és ha nem lenne ez a buta beszédhiba, ami kb. 4 éves korom óta üldöz, akkor már rég szóba álltam volna vele. Igazából nem is nagyon emlékszem, hogy sikerült dadogósnak lennem, de azt hiszem anyáék valami olyanról beszéltek, hogy farkast láttam, s az ijesztett meg. Lehet, hogy igaz, s akkor ez tényleg megmagyarázna sok mindent, például a furcsa, farkasos álmaimat, amikben mindig szaladok egytől, és szembe találom magam egy másikkal. Megrezzentem, mikor meghallottam valakinek a hangját a hátam mögül, ismertem a hangot, Dylané volt az. A matek órán ülünk egymás mellett, és nagyon vicces. Szeretem a béna poénjait, mert mindig képesek megnevettetni. - Sz…szia Dylan… - ajkamba harapok, és mosolygok mikor leül mellém. Tudja, hogy dadogok, és nem is nevetett még eddig ki egyszer sem. Ez elég fura, tekintetbe véve, hogy fiú, és azok mindenen nevetnek. - M…mi sz-sz-sz-szél hoz…hozott erre? – kérdeztem tőle mosolyogva, miközben a víz sima felszínét kezdtem el nézni, amin tükröződött a Hold fénye. Szerettem a telihold előtti estéket, mert azok mindig érdekes dolgokat sugároztak. Bár a legérdekesebb dolog az mindig teliholdkor szokott történni, kíváncsi leszek most mi fog történni, kíváncsian várom. - K-k-két s-s-ört iszol? – nevettem fel, ahogy a kézére néztem amelyben két pohár sört volt. Vicces figura azt egyszer meg kell hagyni, de hogy két sört igyon, és nekem ne hozzon?
Dylan Turner
Take care, cuz' I'm a(n)... Human
▽ Hozzászólások száma : 6 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 29. ▽ Humor : Csípős
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Vízesés Kedd Aug. 06, 2013 11:19 am
Gwen & Dylan
Végre egy kis nem hétköznapi parti, már kezdem megunni azt, hogy minden parti valamilyen klubban van rendezve, de ez most egy tó mellett. Minden héten ugyan azt a zenét rakják fel csak más sorrendbe, hogy az embereke nehogy rájöjjenek, arra, hogy csak ennyi a dj tudása. Állandóan ugyan azokba az emberekbe botlik mindenki, minden hétvégén, és oké, hogy szeretek bulizni, de azért már kicsit unalmas. Nem ártana egy új klubot létre hozni, vagy valamelyik városba elmenni, és egy nagyon jót partizni A tó parti buli igen jól alakul már így az elején is. Sok ismerős arcot figyeltem már meg, és mindnek köszöntem is. Aztán, ahogy a partizó embereket figyelem, és közben is azt csinálom, meglátom Gwen-t, aki elég magányosnak tűnik. Gondoltam oda megyek hozzá, de ekkor elindult valahová a távolból figyeltem, hová sétált el, majd miután láttam, hogy a vízeséshez ment, utána indultam. Persze mivel egy partin vagyunk, ezért nem megyek oda hozzá üres kézzel. Gyorsan kerestem két pohár sört, és feléje indultam. Közben azon gondolkodtam, hogy honnan is ismerjük egymást. Aztán beugrott, van egy közös óránk, ahol még együtt is ülünk, egy unalmas matekórán. Mindig úgy néztem rá, mind padtárs, soha nem néztem meg jobban, de ahogy mos közeledek feléje, észre veszem, hogy nagyon is szép, és csinos lány. Már majdnem oda értem amikor, hirtelen megálltam, és ennek a hirtelen döntésemnek, köszönhetően, majdnem rám ömlött a két pohár tartalma. De valami csoda folytán, egy csepp sem pottyant ki. A hirtelen döntésem meg, azért jött, hogy tényleg oda menjek-e, mert gondolom nem véletlenül vonult félre mindenkitől, és jött távolabb a helyszíntől. Aztán pár perc gondolkodás után végül arra jutottam, hogyha már idáig eljöttem, oda megyek hozzá. Így is tettem, majd megszólítottam. -Szia Gwen.- közben mosolyogtam neki. - Szabad?- böktem a fejemmel egy mellett lévő üres kőre. Remélem nem ijedett meg, hogy csak így a semmiből előbújtam, és megszólítottam. Ha meg megijedt, akkor mindenképp bocsánatot fogok kérni tőle, és remélem nem ijedett meg annyira, vagy abszolút meg sem ijesztettem. Gyönyörű a táj, szép helyet választottak ehhez a partihoz. Gondolkodtam, és belekortyoltam a sörömbe, ami még mindig jó hideg.
Gwen Hollow
Take care, cuz' I'm a(n)... Human
▽ Hozzászólások száma : 6 ▽ Csatlakozott : 2013. Aug. 01. ▽ Kor : 28 ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : iskolás, barát ▽ Humor : határozatlan
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Vízesés Vas. Aug. 04, 2013 3:12 am
Dylan & Gwen
Nem is értem miért hagytam magamat, hogy elcipeljenek erre a partira a tó közelében. Igazából nem is lenne ezzel semmi gond, ha nem maradnék egyedül minden áldott alkalommal. Matt mindig lelép a partnerével, én pedig nem akarok púp lenni a hátukon, meg amúgy is, minek kell oda egy harmadik személy? Selejtnek érzem magam ilyenkor, mert nem vagyok képes megszólalni a fiúk mellett, de még akkor sem, ha egy velem egynemű személlyel beszélek. Miért is mernék? Hisz nem minden tinédzser járkál dadogva az utcákon, mindenkit hallani csacsogni a tegnapi vacsiról, arról hogy a szülők mennyire igazságtalanok éppenséggel csak én nem beszélek ilyen „fontos” dolgokról. Még a szekrény szomszédommal se beszéltem egy szót se, mert félek attól, hogy kinevetnek, nem akarom, hogy kinevessenek, erre nem vagyok felkészülve. Sóhajtottam, majd egy pohár alkoholos bóléval a kezembe megindultam az erdő sűrűje felé. Soha nem szerettem egyedül járni az erdő fele, de még valakivel mellettem sem szerettem. De még is megtettem most, nem akartam a boldognak látszó emberek között lenni, túl vidámak voltak, míg én pocsékul éreztem magam itt. Nem volt kihez beszéljek, egyedül meg biztos nem fogom rázni a hátsómat, így inkább jobbnak láttam azt, ha eltűnök egy időre, majd később visszamegyek és megkérem Mattéket, hogy vigyenek haza, addigra ők is megunják a bulit. A vízeséshez sétáltam, ahol leültem az egyik kőre és kisebb köveket kezdtem el bele dobálgatni. Tetszett, ahogy megtörte a víz sima felületét, és kis köröket írt le, egyszerűen mesés volt, és az hogy egyedül lehettem még jobb volt. Volt időm gondolkodni olyan jelentéktelen dolgokon, mint a fiúk, vagy az éghajlat. Egyikkel se nagyon törődtem, de mióta mellém került az egyik fiú szekrénye azóta felkeltették az érdeklődésemet. Nem azt mondom, hogy eddig nem tetszett egy két fiú. vagy nem volt kedvenc színészemről poszter, csak eddig nem mertem jobban megnézni őket magamnak, féltem, hogy ha beszélgetni kezdek velük akkor megtudják, hogy dadogok. Bár a többi emberrel se nagyon beszélgetek, ha nem a tanáraimról, a legközelebbi barátaimról és a családomról van szó. Sóhajtok, és tanácstalanul nézek a vízbe, ahol meglátom magam. Istenem.
Allison Argent
Take care, cuz' I'm a(n)... Hunter
▽ Hozzászólások száma : 162 ▽ Csatlakozott : 2013. Jan. 11. ▽ Kor : 28 ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : ▽ Student and hunter ▽ Humor : ▽ killer