Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's no such thing as fate. There's no such thing as werewolves.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (61 fő) Pént. Szept. 27, 2024 8:01 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Aidan Phoenix
maxence devereaux ~ EmptyKedd Dec. 17, 2013 11:33 am by Aidan Phoenix

» City of Bones - Csontváros
maxence devereaux ~ EmptySzomb. Okt. 19, 2013 9:26 pm by Derek Hale

maxence devereaux ~ EmptyKedd Okt. 15, 2013 5:57 am by Verena Boulstridge

» Verena Boulstridge
maxence devereaux ~ EmptyHétf. Okt. 14, 2013 8:38 am by Allison Argent

» Készen vagyok!
maxence devereaux ~ EmptyCsüt. Okt. 10, 2013 9:07 am by Verena Boulstridge

» ~ HEAVEN RPG ~ Spread your wings
maxence devereaux ~ EmptyVas. Szept. 29, 2013 12:58 am by Vendég

» wolves of mercy falls
maxence devereaux ~ EmptySzomb. Szept. 28, 2013 4:57 am by Cassidy Monroe

» The Mortal Instruments szerepjáték
maxence devereaux ~ EmptySzer. Szept. 25, 2013 2:42 am by Isabella B. Davis

» Étterem
maxence devereaux ~ EmptySzomb. Szept. 21, 2013 1:08 pm by Marguerite Lancaster

Credit
Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek. A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Kiemelt társoldalak

Megosztás

maxence devereaux ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Maxence Devereaux
Maxence Devereaux

Take care, cuz' I'm a(n)...
Omega
▽ Hozzászólások száma : 5
▽ Csatlakozott : 2013. Aug. 05.
▽ Kor : 28
▽ Tartózkodási hely : valahol megvagyok... azt hiszem
▽ Foglalkozás : papíron diák... papíron
▽ Humor : humortalan
It was nice to meet you!

maxence devereaux ~ Empty
TémanyitásTárgy: maxence devereaux ~   maxence devereaux ~ EmptyHétf. Aug. 05, 2013 10:38 pm

Maxence Devereaux

▽ FAJ: vérfarkas - omega
▽ BECENEVEK: Max. Másra nem hallgatok.
▽ KOR: 17
▽ SZÜLETÉSI IDŐ: 1996. 05. 19.
▽ SZÜLETÉSI HELY: Chicago (Illinois)
▽ JELLEM: Önfejű. Arrogáns. Nikotinfüggő. Lusta. Egotúltengésben szenved, de minden percét élvezi. Elég egyedi a humorérzéke. Inkognitóban imádja a macskákat. Odaadó barát. Megbízható, még ha ez nem is látszik rajta.
▽ CSALÁDI ÁLLAPOT: kapcsolatban
▽ ÉRDEKESSÉGEK:
✔ félig francia vagyok
✔ a legjobb barátnőm nem tud arról, hogy vérfarkas vagyok
✔ 13 voltam, amikor elkezdtem cigizni, és szépen rá is szoktam
✔ csak kevesek tudnak arról, hogy meleg vagyok
▽ TITULUS: when love met destruction

Álmodj.
Nem érzek semmit. Nem hallok semmit. Nem akarok hallani semmit. Fehér hattyútollakon fekszem, ugyanezek a tollak lebegnek a sötétségben körülöttem, megbabonázva nézem őket, de mikor utánuk akarok nyúlni, a kezem nem mozdul. Próbálom elfordítani a fejem, hogy körülnézzek, de a testem nem engedelmeskedik, és én is mintha csak a külső szemlélője lennék a történéseknek... Meghaltam? Élek? Hol vagyok? Mi történik? Hogy...? Mikor...?
Az utolsó dolog, amire emlékszem, az a csillagos ég a fejem fölött, a telihold fénye a fák levelei közt, az aszfalt a lábaim alatt. A szél a hajamba kap, ezernyi illatot hoz magával, csend van. Az út közepén sétálok, a kopott fehér festékkel felfestett vonalakon, és csak megyek magam elé, amerre a lábaim visznek. Csend van, gyanús csend... Aztán csak két vakító, fehér fényfolt, fékcsikorgás és sötétség.

Lélegezz.
A szél susog a fák között, a sziklaszirten állok, és bámulok lefelé az óceánra. Egy hosszabb pillanatra lehunyom a szemeimet, próbálom kiélvezni ezt a pillanatot, próbálok arra koncentrálni, ami körülvesz, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Miért nem tudok a jelenre összpontosítani, miért nem tudom legyőzni a múltam démonait?
Hátat fordítok a szakadéknak és elindulok az erdő felé, unottan rugdosva magam előtt a köveket. Utálom a családi nyaralásokat, főleg, hogy Cathy már nem utazik velünk, mert neki ott van a vőlegénye...
Nem szeretek csak a szüleimmel utazgatni. Mindig csak egymásra koncentrálnak, azt se vennék észre, ha eltűnnék... Nem mintha ezt tervezném. Innen úgyse tudnék hová menni, a világ végén vagyunk, még csak a városka nevét sem tudom... De az biztos, hogy messze van Beacon Hills-től, esélyen sincs gyalog hazajutni. Sajnos. Pedig megtenném.
Morogva ástam elő a cigis dobozomat a zsebemből, az ajkaim közé fogtam egy szálat és meggyújtottam. Beleszívtam, a füst végigáramlott a légcsövemen, de ezúttal nem nyugtatott meg, úgy, mint máskor. Még mindig őrjöngtem lélekben, törni-zúzni volt kedvem, de nem tettem semmit. Egy ideig még bámultam a susogó fákat, majd félredobtam a csikket, és nekifutásból leugrottam a sziklaszirtről, ruhástól, egyenesen az óceánba.

Vonyíts.
A tábortűz lángja halvány, vöröses fénybe vonta a mezőt, ahol általában a srácokkal voltunk... De ezúttal egyedül ültem itt, pontosabban feküdtem a fűben, és a csillagoktól mentes, hollófekete eget bámultam, mintha onnan várnám a megváltást. Sem a hold, sem a csillagok nem világítottak, az árnyak hosszabbra nyúltak, sötétedtek, mégsem féltem. Nekem mindegy volt.
A telefonom kijelzőjén felvillant egy telefonszám, a partnerem száma, de nem vettem fel. Már sokadjára hívott, mert nem jelentem meg a randevúnkon, pedig ígérgettem... De valahogy elment tőle a kedvem, csakúgy, mint minden egyébtől. Csak Gwen-nek írtam egy sms-t, hogy a ma esti pizsamapartink lefújva, mert rosszul érzem magam.
Rosszul? Elég relatív egy fogalom. De mikor meghallottam a fák között a farkasok vonyítását, megnyugodtam. Holnap minden rendben lesz. Igen, ez biztos.

▽ zxzzcv ▽ can't legally buy alcohol ▽ nope ▽ 6 év ▽
Vissza az elejére Go down
Allison Argent
Allison Argent

Take care, cuz' I'm a(n)...
Hunter
▽ Hozzászólások száma : 162
▽ Csatlakozott : 2013. Jan. 11.
▽ Kor : 28
▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills
▽ Foglalkozás : ▽ Student and hunter
▽ Humor : ▽ killer
It was nice to meet you!

maxence devereaux ~ Empty
TémanyitásTárgy: Re: maxence devereaux ~   maxence devereaux ~ EmptyKedd Aug. 06, 2013 8:19 am

Elfogadva!

Üdvözöllek az oldalon, Max!Very Happy
Hűha... egy ilyen előtörténet után nehéz megszólalni. Nagyon, nagyon, nagyon és még annál is jobban tetszett. szépszemű aranyos Gyönyörűen fogalmazol, minden szavát jó volt olvasni, szóval nem is tartalak fel...Razz
Foglald le az avatarod, és tartsátok meg Gwennel az elmaradt pizsipartit. nááá
Vissza az elejére Go down
https://teenwolf.hungarianforum.com/

maxence devereaux ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdés :: Elfogadott karakterek-