Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's no such thing as fate. There's no such thing as werewolves.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (61 fő) Pént. Szept. 27, 2024 8:01 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Aidan Phoenix
Főtér            EmptyKedd Dec. 17, 2013 11:33 am by Aidan Phoenix

» City of Bones - Csontváros
Főtér            EmptySzomb. Okt. 19, 2013 9:26 pm by Derek Hale

Főtér            EmptyKedd Okt. 15, 2013 5:57 am by Verena Boulstridge

» Verena Boulstridge
Főtér            EmptyHétf. Okt. 14, 2013 8:38 am by Allison Argent

» Készen vagyok!
Főtér            EmptyCsüt. Okt. 10, 2013 9:07 am by Verena Boulstridge

» ~ HEAVEN RPG ~ Spread your wings
Főtér            EmptyVas. Szept. 29, 2013 12:58 am by Vendég

» wolves of mercy falls
Főtér            EmptySzomb. Szept. 28, 2013 4:57 am by Cassidy Monroe

» The Mortal Instruments szerepjáték
Főtér            EmptySzer. Szept. 25, 2013 2:42 am by Isabella B. Davis

» Étterem
Főtér            EmptySzomb. Szept. 21, 2013 1:08 pm by Marguerite Lancaster

Credit
Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek. A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Kiemelt társoldalak

Megosztás

Főtér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella B. Davis
Isabella B. Davis

Take care, cuz' I'm a(n)...
Hunter
▽ Hozzászólások száma : 36
▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 17.
▽ Kor : 29
▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills
▽ Foglalkozás : tanul és vadászik
▽ Humor : sziporkázó
It was nice to meet you!

Főtér            Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér    Főtér            EmptySzer. Aug. 07, 2013 12:27 am

Katherine & Isabella

Az igazat megvallva, nem tudtam mit kezdeni magammal, így ahogy végeztem a suliban, elindultam a belvárosnak számító részekre. Nem volt hatalmas a város, én mégis szinte mindig le tudtam magam foglalni, ha nem akartam otthon lebzselni. Az igazat megvallva mostanában az otthon szótól is borsózott a hátam. Nem igazán tudtam, hogy örülök e annak, hogy kiderült az igazság, minden esetre ebéd után kellett mennem, mert ma szinte alig ettem. Nem voltam a gyors kaja híve, így beültem egy olcsónak számító helyre, és rendeltem egy könnyű salátás húsos menüt. Miután végeztem, úgy döntöttem, körbenézek pár boltban, és felhajtok valami új cuccot.
A kirakatokra meredve lépdeltem előre, kezemben egy pohár hideg epres jégkásával. A tökéletes, első látásra szerelem gönc, azonban csak nem akart szem elé kerülni. Épp megálltam egy drágább, de nem túl drága hely előtt, amelynek kirakatában egy hosszú királykék ruha lógott. Ugyan fogalmam sem volt róla, hogy hová és mikor tudom felvenni, de nagyon megtetszett. Épp beléptem volna, amikor még az ajtó előtt nekem jött egy barna hajú, nálam idősebb nő. A jégkásám a földön landolt.
Elsőre majdnem azzal a lendülettel küldtem el a fenébe, amivel ő belém jött, de mikor megszólalt és megláttam arcát, visszaszívtam az előtörni készülő szavakat. Minden bizonnyal új volt erre, arcát ugyanis nem ismertem fel. Mégis ismerősnek tűnt. Mintha láttam volna már valahol.
-Ugyan semmi vész, majd veszek másikat.-nézek a földön csurgó és megolvadó piros kására. Ekkor kilép a boltból az eladó, és kissé ingerült hangon megszólal.
~Most senki sem fog bejönni, nekem pedig fel kel takarítanom. Máskor a lába elé figyeljen, ne a kirakatot bámulja.-kapom meg a nagy leszidást, mire tényleg felmegy bennem a pumpa, és hasonló hangnemben szólok a nőhöz.
-Igaza van. Az utcák többsége csillog villog.-nézek végig az útszakaszon, ahol csikkek és egyéb más szemét sütkérezik a tűző napon.
-Ezek nem tűnnek el, de ennek a nyolcvan százaléka víz volt, két perc múlva már látszódni sem fog.-nyomom a kezébe a kezemben maradt szívószálat, majd biccentek a másik idegen nőnek, hogy itt az ideje tovább állni, még mielőtt csúnyábban fejezem ki a gondolataim.
-Egyébként Isabella Davis vagyok.-nyújtok felé kezet egy barátságos mosoly kíséretébe, jelezvén nem harapok.
-Minden bizonnyal új errefelé.-egyre ismerősebb az arca, de fogalmam sincs, hogy honnan. Barátságos mosolyommal és modorommal remélem nem azt a hatást érem el, amit az eladó tett, és megbizonyosodhat róla, hogy ebben a városban nem mindenki egy tapló.

Vissza az elejére Go down
Katherine Miller
Katherine Miller

Beta
▽ Hozzászólások száma : 2
▽ Csatlakozott : 2013. Aug. 04.
▽ Kor : 43
▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills
It was nice to meet you!

Főtér            Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér    Főtér            EmptyKedd Aug. 06, 2013 11:43 pm

Isabella&Katherine

Az életem fenekestül felfordult évekkel ezelőtt, most már talán valamennyire rendbe hoztam az egészet, megpróbáltam felállni a kínok és szenvedések között, és továbblépni, és boldogulni az új énemmel. Elég nehéz volt az egész, bár vannak szempontok, amelyek miatt nem problémás a dolog, de mégis nehéz volt hozzászoknom ahhoz, hogy én már nem vagyok ember.
Most itt vagyok ebben a városkában, melynek neve Beacon Hills. Egy új hely, ahol talán békére lelek, vagy legalábbis eltudok bújni egy kis időre, vagy talán nagyon hosszú időre is, ha éppen arról van szó. Mindent fel kellett adnom, amit eddig elértem, és ami a terveim között szerepelt. Csak utazgattam, és utazgattam, míg végül nem kötöttem ki itt.
Egy kisebb motelt találtam magamnak, ami megfelelő jelenleg számomra, hiszen még magam sem tudom, hogy meddig maradok itt. Rávettem arra magam, hogy kicsit körülnézzek itt, és az idő is kedvező, így a főtér felé vettem az irányt, hát miért is ne arra...
Vettem magamnak egy gőzölgő finom friss kávét, amit már nagyon rég nem tettem, a koffein ártalmas, és már nem is szeretem a kávét magát sem, megutáltam jó néhány évvel ezelőtt.
Ahogy lépdeltem előre, vagy inkább csak tipegtem, nagyon sokszor körülnéztem, mert mindig bennem volt a vadászösztönöm, másképp nem is igazán tudom ezt jellemezni, de mindig is figyelemmel kísértem a körülöttem zajló eseményeket és történéseket.
Nem tudom, de egyelőre tetszik ez a hely, fogalmam sincs mi fogott meg benne, de jólesik itt lenni. Nem ismer senki, ami egy ilyen magányos léleknek mint amilyen én is vagyok, ez a megfelelő. Vagy rosszul gondolom azt, hogy itt senki sem fog ismerni? Ez még a jövő zenéje, és előbb-utóbb úgyis kiderül majd a dolog.
Miután jóízűen elfogyasztottam a kávémat, még kicsit járkáltam, mintha nem lenne más dolgom, mondjuk tényleg nincs. Néztem pár kirakatot, de már az sem volt érdekes, így inkább továbbsétáltam, majd véletlenül belebotlottam egy lányba, aki jóval fiatalabb volt nálam.
- Elnézésedet kérem - kezdtem el motyogni, de magam sem tudtam, hogy mit is kellene mondani neki, így a szokásos félmondataimat nyögtem csak ki. - Nem figyeltem - remélem, nem fog problémázni azért, mert vannak, akik ezen kiakadnak, de azért reménykedni mindenben szabad.

Vendég

Vendég
It was nice to meet you!

Főtér            Empty
TémanyitásTárgy: Főtér    Főtér            EmptyCsüt. Jan. 17, 2013 9:15 am

Ajánlott tartalom

It was nice to meet you!

Főtér            Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főtér    Főtér            Empty

Főtér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Beacon Hills-