Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek.
A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Tárgy: Játszótársat keresek! Szomb. Jan. 19, 2013 9:34 am
Isaac Lahey
Take care, cuz' I'm a(n)... Beta
▽ Hozzászólások száma : 2 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 07. ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : diák
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Júl. 08, 2013 9:26 am
Még nem sokan vagyunk ugyan, de már most beállok a sorba. Akit érdekel egy játék, jelezzen pm-ben!
Jennifer Blake
Take care, cuz' I'm a(n)... Human
▽ Hozzászólások száma : 43 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 14. ▽ Kor : 40 ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : Tanár
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Júl. 15, 2013 3:01 am
Játszótársat keresek
Hölgyek, Urak, fiúk és lányok.
Első játékomhoz keresek jelentkezőket, noha karakterem igencsak hétköznapi. Akár egy tanár-diák játékban is benne vagyok, de valami izgalmasabbra is vevő lennék. Keressetek bátran pm-ben.
Marguerite Lancaster
Take care, cuz' I'm a(n)... Alfa
▽ Hozzászólások száma : 7 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 07. ▽ Kor : 31 ▽ Tartózkodási hely : ♦ beacon hills ▽ Foglalkozás : ♦ unemployed ▽ Humor : ♦ not really
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Hétf. Júl. 15, 2013 4:23 am
Beállok én is a sorba akkor már. Elvihető vagyok játékra. Örülnék is neki piszkosul. Szóval... dobáljatok meg pm-mel és megtárgyaljuk mit, hol, mikor
Dexter Thompson
Take care, cuz' I'm a(n)... Alfa
▽ Hozzászólások száma : 8 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 16. ▽ Kor : 40 ▽ Tartózkodási hely : Senki sem tudja. Akkor te miért lennél kivétel? :) ▽ Foglalkozás : Vérfarkas, falkavezér, ez az. ▽ Humor : Édes... vagy keserédes?
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Szer. Júl. 17, 2013 2:52 am
Egy játékot még bevállalok... Csúnya, gonosz Alfa vagyok, de azért szeretni fogsz
szexi és gonosz vérfarkasok, emberek, és vadászok. egyaránt jelentkezzetek, ha van kedvetek egy örökbefogadott vadásszal játszani:P Pm;kis chat-nagy chat. Ahol elértek :3
Julian D. Hayes
Take care, cuz' I'm a(n)... Beta
▽ Hozzászólások száma : 6 ▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 29. ▽ Tartózkodási hely : beacon hills többnyire ▽ Foglalkozás : foglalkozom a hölgyekkel, és néha a sulival ▽ Humor : szerepel a szótáramban
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Csüt. Aug. 01, 2013 4:09 am
Én is beállnék a sorba. Keresem játszani vágyó pajtiaimat. Nem ismerkedős játékot szeretnék, na de egye fene az is jöhet.
Ashley Martin
Take care, cuz' I'm a(n)... Omega
▽ Hozzászólások száma : 5 ▽ Csatlakozott : 2013. Aug. 10. ▽ Kor : 30 ▽ Tartózkodási hely : beacon hills ▽ Foglalkozás : ügyeletes fogtündér vagyok ▽ Humor : ha ha ha
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Játszótársat keresek! Vas. Aug. 11, 2013 4:09 am