Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's no such thing as fate. There's no such thing as werewolves.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (61 fő) Pént. Szept. 27, 2024 8:01 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Aidan Phoenix
Maya Adalsteinn EmptyKedd Dec. 17, 2013 11:33 am by Aidan Phoenix

» City of Bones - Csontváros
Maya Adalsteinn EmptySzomb. Okt. 19, 2013 9:26 pm by Derek Hale

Maya Adalsteinn EmptyKedd Okt. 15, 2013 5:57 am by Verena Boulstridge

» Verena Boulstridge
Maya Adalsteinn EmptyHétf. Okt. 14, 2013 8:38 am by Allison Argent

» Készen vagyok!
Maya Adalsteinn EmptyCsüt. Okt. 10, 2013 9:07 am by Verena Boulstridge

» ~ HEAVEN RPG ~ Spread your wings
Maya Adalsteinn EmptyVas. Szept. 29, 2013 12:58 am by Vendég

» wolves of mercy falls
Maya Adalsteinn EmptySzomb. Szept. 28, 2013 4:57 am by Cassidy Monroe

» The Mortal Instruments szerepjáték
Maya Adalsteinn EmptySzer. Szept. 25, 2013 2:42 am by Isabella B. Davis

» Étterem
Maya Adalsteinn EmptySzomb. Szept. 21, 2013 1:08 pm by Marguerite Lancaster

Credit
Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek. A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Kiemelt társoldalak

Megosztás

Maya Adalsteinn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Take care, cuz' I'm a(n)...
Vendég
It was nice to meet you!

Maya Adalsteinn Empty
TémanyitásTárgy: Maya Adalsteinn   Maya Adalsteinn EmptyKedd Júl. 09, 2013 4:40 am

Maya Adalsteinn

Kor: 19

Play By: Felice Fawn

Mottó: A sors olykor tervének eszközéül jelöl ki, saját kegyetlensége cinkosává tesz bennünket anélkül, hogy észrevennénk.

Titulus: she wolf

Lakhely: Beacon Hills

Születési hely: Beacon Hills

Születési dátum: 1994. május 18.

Jellem: makacs, manipulatív, harcias, hirtelen, tűzről pattant

Foglalkozás: munkanélküli

Családi állapot: szingli

1994 tavaszán láttam meg a napvilágot Beacon Hills kisvárosában. Gyermekkorom egészen addig normálisnak nevezhető volt, míg nem egy nap anyám egy vadállat áldozatának esett. Szétmarcangolva találtak rá - vagyis inkább a cafatokra, amik megmaradtak belőle. A családom élete onnantól kezdve kezdett el változásnak indulni. Apámra két gyermek nevelése hárult, a munkája miatt pedig nem ment egykönnyen a feladat. Ráadásul a bátyám, és én soha sem voltunk mintagyermekek, inkább olyan példányok, akik megkeserítették a szülők életét - és, mivel anyánk korán elhalálozott, az ő része is apánkra zúdult. Nem kegyelmeztünk, idegösszeomlásig nyúztuk, kisebb-nagyobb csínytettekkel. Az összeomlást pedig érts úgy, ahogy le van írva. Megtörtént. Apánk pár napra a kórházba került, kezelték, megtettek mindent, amit lehetett, hogy helyreállítsák az elméjének az épségét, de, amikor hazatért, már nem volt önmaga. Egyáltalán nem. Egyetlen szavunkra kikelt magából, agresszívvá, és erőszakossá vált. Nem egyszer ütötte meg a bátyámat, szinte naponta láttam, ahogyan a falnak vágja. Engem sem kímélt volna, ha a testvérem nem áll elé, és nem véd meg - folyton. Egyre jobban eluralkodott rajta az elmebaj, nem tudta megállapítani, hogy mi a jó, vagy mi a rossz. Hiába küldte el az orvosa pszichológushoz, kikérte magának, az orvos pedig nem kényszerítette - természetesen arról nem tudott, hogy agresszív a gyermekeivel. Végül is, hozzászoktunk. Ám egy nap az élet még borzalmasabbá vált. A bátyámnak el kellett utaznia pár napra, azt hiszem kirándulni ment az osztálytársaival, én pedig egyedül maradtam a nem éppen épeszű apámmal. Eleinte nem volt semmilyen furcsaság, amire felfigyelhettem volna. Ugyanúgy viselkedett, mint addig, hacsak nem egy kissé nyugodtabban. Megvacsoráztunk, ő televíziót nézett, én pedig elvonultam a szobám zugába, aludni. Fogalmam sincs, hogy hány óra tájban lehetett, de megéreztem, ahogyan lehúzódik rólam a takaró. Azt hittem, hogy úgy fordultam, hogy lecsúszott, de, amikor vissza akartam húzni magamra, kézfejem találkozott egy másik emberével. Felugrottam, a lábaimat magam elé húztam, és úgy pislogtam bele a mély sötétségbe. Kellett egy kis idő, amíg a szemeim alkalmazkodtak a sötéthez, de, amint megtörtént, magam előtt láttam apám őrült arckifejezését. Felém közeledett, nem tudtam, hogy mit akart, de percekkel később rá kellett jönnöm.. Igen, az történt meg, amire gondoltok. A saját apám megerőszakolt. Ott, és akkor megváltozott az életem. Elpattant bennem valami, és éreztem, soha sem leszek a régi Maya. Nem aludtam semmit sem, potyogtak a könnyeim, majd mikor hajnalodni kezdett, összepakoltam egy táskányi ruhát, és egyéb dolgokat, és elhagytam a házat. Nem vártam senkire, és semmire, a zsebpénzemből megvettem az első buszjegyet, nem érdekelt hova szólt, felültem a buszra, és elmentem. Még a bátyámról is elfeledkeztem, csak távol akartam lenni az apámnak nevezett vadállattól..

Alig pár hete tértem vissza Beacon Hillsbe. Rengeteget gondolkoztam, hogy egyáltalán visszajöjjek-e, vagy ne, de végül is rábólintottam. És itt vagyok. Újra. Abban a kisvárosban, ahol tönkre tette az életem az apám, és, ahol - talán - a bátyám is él. Igazából miatta tértem vissza. Szeretném látni, ölelni, és vele lenni..

Dina, 20, 5
Vissza az elejére Go down
Allison Argent
Allison Argent

Take care, cuz' I'm a(n)...
Hunter
▽ Hozzászólások száma : 162
▽ Csatlakozott : 2013. Jan. 11.
▽ Kor : 28
▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills
▽ Foglalkozás : ▽ Student and hunter
▽ Humor : ▽ killer
It was nice to meet you!

Maya Adalsteinn Empty
TémanyitásTárgy: Re: Maya Adalsteinn   Maya Adalsteinn EmptyKedd Júl. 09, 2013 9:59 pm

Elfogadva...

Üdvözöllek az oldalon, Maya!Razz
Rendkívül érdekes karaktert hoztál nekünk, az előtörténeted pedig nagyon tetszett. Érdekes, hogy a saját apád erőszakolt meg... a helyedben én is ugyanezt tettem volna, célzok itt a költözésre. De a lényegre térve, tetszett minden szava a történetednek, szóval irány lefoglalni az arcod, és sipirc a játéktérre. Razz
Vissza az elejére Go down
https://teenwolf.hungarianforum.com/

Maya Adalsteinn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdés :: Elfogadott karakterek-