Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There's no such thing as fate. There's no such thing as werewolves.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat

Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (61 fő) Pént. Szept. 27, 2024 8:01 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Aidan Phoenix
Alex Aide EmptyKedd Dec. 17, 2013 11:33 am by Aidan Phoenix

» City of Bones - Csontváros
Alex Aide EmptySzomb. Okt. 19, 2013 9:26 pm by Derek Hale

Alex Aide EmptyKedd Okt. 15, 2013 5:57 am by Verena Boulstridge

» Verena Boulstridge
Alex Aide EmptyHétf. Okt. 14, 2013 8:38 am by Allison Argent

» Készen vagyok!
Alex Aide EmptyCsüt. Okt. 10, 2013 9:07 am by Verena Boulstridge

» ~ HEAVEN RPG ~ Spread your wings
Alex Aide EmptyVas. Szept. 29, 2013 12:58 am by Vendég

» wolves of mercy falls
Alex Aide EmptySzomb. Szept. 28, 2013 4:57 am by Cassidy Monroe

» The Mortal Instruments szerepjáték
Alex Aide EmptySzer. Szept. 25, 2013 2:42 am by Isabella B. Davis

» Étterem
Alex Aide EmptySzomb. Szept. 21, 2013 1:08 pm by Marguerite Lancaster

Credit
Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek. A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Kiemelt társoldalak

Megosztás

Alex Aide

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alex Aide
Alex Aide

Take care, cuz' I'm a(n)...
Alfa
▽ Hozzászólások száma : 5
▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
▽ Kor : 27
▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills
▽ Foglalkozás : Tanuló
▽ Humor : ...?
It was nice to meet you!

Alex Aide Empty
TémanyitásTárgy: Alex Aide   Alex Aide EmptyHétf. Júl. 29, 2013 11:35 am

Alex(andria) Molly Aide

▽ FAJ: Alfa
▽ BECENEVEK: Alex, Lex, Lexi, Al, Ali.
▽ KOR: 16
▽ SZÜLETÉSI IDŐ: 1996.12.24.
▽ SZÜLETÉSI HELY: Párizs, Franciaország
▽ JELLEM: Mazochista hajlamú, de kötelesség tudó, védelmező, viszont hirtelen eltünedező, magányos típus vagyok.
▽ CSALÁDI ÁLLAPOT: szingli, de egy rakás farkassal élek együtt.
▽ ÉRDEKESSÉGEK: Az apám, a bátyám és az öcsém is alfa. Ez három nem? Oké, oké értek én a szóból. Van egy tetoválásom a csuklómon, ami a nevemet ábrázolja egy végtelen jelben, hogy mindig képes legyek önmagam maradni. Ja és mind e mellett képes vagyok teljes farkas alakot felvenni.

▽ TITULUS: The forever stranger

~ Minden vérfarkas tisztában van azzal, hogy miként lehetnek alfák. Elvileg csak két lehetőségük van erre: ha megölik az előző alfát, illetve a ritkábbik; ha jellemük eléggé rátermetté teszi őket. Így kell történnie, elvileg. De mi van, ha nem így történik, ha valaki másként tesz szert erre a címre? Nem, nem borul fel az élete, hanem az egész világ fog harcolni; vagy vele, vagy ellene.
Nálunk a családban hagyomány, hogy minden gyerek egytől egyig alfa lesz. Így vagy úgy, de szinte megkövetelik a dolgot. Arról nem beszélve, hogy a fiúgyermek születése és az egykeség is az. Én mindkettő alól kivételt képezek, nem csoda, hogy már születésem pillanatától csodabogárnak számítok. Ez van, legalább volt időm hozzászokni.
Na, de ne szaladjunk ennyire előre; kezdjük a bátyámmal. Remek gyerek volt, okos, sportos és kiváló béta. Aztán megszülettem én és rájött, hogy ennyi nem elég neki. Többet akart, erősebb, jobb és különlegesebb szeretett volna lenni. Ekkor volt… nagyjából 12 éves. És a maga fiatalságával rájött valamire, amire sokan egész életük során nem képesek: várni kell. Így hát várt és vár, míg 21 éves nem lett. Akkor viszont elköltözött Californiába és megölte a helyi alfát. Sima ügy volt mégis pont ez kellett ahhoz, hogy visszakapja az első szülötti tiszteletet. Nos, Adam-ről ennyit.
Na, de nekem van még egy öcsém is ugyebár. Két év van köztünk, mégis néha úgy érzem, évszázadok választanak el minket. De persze, csak képletesen. Jó szokáshoz híven ő is alfa lett, csak kissé más ként, mint Adam. Ashton kiérdemelte, hogy alfa legyen, viszonylag fiatalon 14 évesen. Pont az ünnepség után jöttem el. Igen, mi még ünnepséget is tartunk és meglepő módon nálunk ez egyenértékű a szülinappal, hovatovább még fontosabb is.
Akkor most jön az én történetem. Kicsit sem lesz átlagos, de lehet, hogy unalmas lesz. Előre is bocsi, nem vagyok valami jó mesélő. Szóval megszülettem és senki se értette, hogy ez hogyan lehetséges. Konkrétan eddig egyszer sem fordult elő, hogy lány szülessen a családomban. Ó várj! Azt hiszem ezt már mondtam. Mindegy. Életem az életem nap nap után, mikor is elérkezett az idő, hogy először átváltozzak. És én megtettem, és ezzel teljese megváltozott az életem.
Első átváltozásom alkalmával teljesen átalakultam egy fiatal, de erős farkassá és már akkor vörösen világítottak a szemeim. Akkor jöttem rá, hogy akik eddig a barátaim voltak, igazából a bétáim voltak és lesznek is. Nem a személyiségem vonzotta őket hozzám, hanem az erőm. Akkor döntöttem el, hogy ez így nem jó. Én nem vagyok alfának való, nekem ez nem megy. Azóta vagdosom magam. ~
- Kész vagy már? – ront be öcsém, aki alig várja, hogy elhúzzuk innen a csíkot. Elmosolyodok és megigazítom a karpereceket csuklómon, így pont nem látszik a friss vágást borító kötés, amit valószínűleg már most átvéreztem. Azt hiszem nem ez lesz a nagy sorsfordító utazás…

▽ Alex ▽ 16 év ▽ még nincs ▽
Vissza az elejére Go down
Lydia Martin
Lydia Martin

Take care, cuz' I'm a(n)...
Human
▽ Hozzászólások száma : 57
▽ Csatlakozott : 2013. Jul. 07.
▽ Kor : 30
▽ Tartózkodási hely : beacon hills
▽ Foglalkozás : student, chasing jackson
▽ Humor : ha-ha-ha
It was nice to meet you!

Alex Aide Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alex Aide   Alex Aide EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:03 am

Elfogadva!

Hivatalosan is üdvözöllek az oldalon, Alex! (:
Húha... ez aztán a nem mindennapi karakterlap! Csupa-csupa különleges dolgot kaptál a sorostól, mégis... vagdosod az ereidet?! Nem lesz ez így jó... Sürgősen keresni kellene neked egy pszichológust, vagy egy szimpla barátot, aki kigyógyíthat a betegségedből.
Nem is húzom tovább az időt, nyomás avatart foglalni és töltsd ki a profilod, aztán egyenes út vezet a játéktérre! Wink
---------------
Az előtörténetedben kisebb-nagyobb helyesírási hibákat fedeztem fel, pl.: a másként egy szó és nem úgy írjuk, hogy más ként, valamint sok vesszőhibát láttam, amik azért zavaróak mert így nincsenek megfelelően tagolva a mondatok. Javaslom, hogy használd a Word szövegszerkesztő programot, ha reagot írsz, mert az segíthet kiszűrni a hibákat. Figyelni fogom a reagjaidat és ha nem javul a helyesírásod, akkor kezdek veled egy játékot, ahol kijavítom a hibáidat.
Vissza az elejére Go down

Alex Aide

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdés :: Elfogadott karakterek-