Az oldalon található képekért és kódokért köszönettel tartozunk Allison Argent-nek és Lydia Martin-nak, akik időt én enerigát nem sajnálva dolgoztak az oldal külsején. Nélkülük nem lehetnénk ilyen elbűvölőek.
A lopás szigorúan tilos! Ha valami megtetszik, szólj a fentebb említett két hölgy valamelyikének és előszeretettel segít - ha tud. Ha valakit azon kapunk, hogy eltulajdonít bármit is, az higgye el, nem fog jól járni!
Tárgy: Karen White × sooner or later Pént. Jan. 25, 2013 9:49 pm
Karen Rosalie White
Kor: Tizenhét
Play By: Claire Holt
Mottó: I talk too much, maybe if you'll cut down my tongue, I won't spill all of your secrets. But wait.. I would find a way.
Titulus: Queen B
Lakhely: Beacon Hills
Születési hely: Beacon Hills helyi kórházában
Születési dátum: 05.09.1995
Jellem: nagyszájú, magabiztos, bevállaló, adrenalin hajcsár, törékeny (de erről psszt)
Foglalkozás: Diák?
Családi állapot: Alkalmi társak
Nos, hol is kezdjem? Persze! Szóval... 1995 május 9-én láttam meg a napvilágot Beacon Hills-ben, ami nem éppenséggel nevezhető egy hatalmas, luxus városnak. Második gyerekként születtem bele a családba, vagyis harmadik.. Az apukámnak volt egy előző nője, s onnan született egy fia. Utoljára 15 éves koromban láttam őt, nem tartjuk a kapcsolat, de hűha.. kár, hogy rokonok vagyunk.. De visszatérve az életemre, nem akartam nagyon elkalandozni. A gyerekkoromra nagyon nem emlékszem, volt egy dadusom, s ő vigyázott rám. A nővérem ekkor már óvodába járt, és ott is jobbnál jobb eredményeket ért el. Már egészen kis koromban féltékeny voltam, rossz szemmel néztem rá. Persze, mindent megkaptam amit akartam, de mégis hiányzott az a sok bátorítás, mert én szinte semmiben sem voltam jó. A tanulás nem kötötte le az érdeklődésemet, kivéve egy dolog, a nyelvek. Az egyedüli erősségem, hogy folyékonyan beszélek franciául, és nagyon jó csábító vagyok. Ennyi! A sporttal nem nagyon vagyok szoros barátságban, egyedül a reggeli futást bírom elviselni. De vissza a történetemhez.. Úgy 12 éves koromban kezdtem el elhidegülni a családomtól. Akkoriban a szüleim egyáltalán nem voltak jóban, sőt már készültek aláírni a váláspapírokat. Csakis egymással törődtek, állandóan veszekedtek, amiért apu ismét összeszűrte a levet a volt nejével. Elváltak, apukám visszaköltözött hozzájuk, mi pedig hárman maradtunk anyuval. A nővérem állandóan engem hibáztat, hogy miattam mentek szét, de próbálok nem hinni neki. Törékeny voltam – talán még mindig az vagyok? – és káros anyagokba fojtottam a bánatomat. Elkezdtem törődni magammal, és elég hosszú utat tettem meg, hogy elérjem azt a szintet, amelyen most tartózkodok. Természetesen, akadnak vetélytársaim, de nem sokan, az emberek inkább félnek tőlem, és megtartják azt a tisztességes három lépést, jobb, ha nem vernek át, különben megismerik a White féle bosszút! Eléggé nagy a szám, mindent kikotyogok, olyan vagyok, mint egy női Perez Hilton, blog nélkül. Egy igazi barátnőm van, a többi csak hamis lúzerek, akik olyanok akarnak lenni, mint mi. Ő nem olyan bajkeverő, mint én, de mindig magammal ragadom. Az évek alatt elválaszthatatlanok lettünk. Mindig ott alszunk a másiknál, bárcsak ő lenne a testvérem.. Victorie-tól a falra mászok, az okoskodásairól pedig inkább nem is beszélek. De! Jó az ízlése a pasik terén.
Hazelnut, 17, 2,5 éve
Allison Argent
Take care, cuz' I'm a(n)... Hunter
▽ Hozzászólások száma : 162 ▽ Csatlakozott : 2013. Jan. 11. ▽ Kor : 28 ▽ Tartózkodási hely : Beacon Hills ▽ Foglalkozás : ▽ Student and hunter ▽ Humor : ▽ killer
It was nice to meet you!
Tárgy: Re: Karen White × sooner or later Szomb. Jan. 26, 2013 10:09 am
Gratulálunk...!
A karakterlapod nagyon tetszett, igényesen van megírva, nincsenek benne hibák és érdekes is. A karaktered pont így képzeltem el. Szóval nem is dumálok többet, elfogadlak! Jó játékot!(: